Ana içeriğe atla

Kayıtlar

Ağustos, 2017 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

05.08.2017 Kitapyurdu Kitap Alışverişim

  Merhabalar Yine kendimi kaybettim deli gibi alışveriş peşindeyim. Allah sonumu hayretsin. Bu sefer kitapyurdu sitesine daldım. Bakalım neler almışım.

30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun

Merhabalar Bugün 30 Ağustos Zafer Bayramımızın 95.yılını kutlamanın sevinci  içindeyim. 

30 Şarkı Meydan Okuması 22 - Seni İleriye Taşıyan Bir Şarkı

Merhabalar Israrla ve inatla bitirmeye çalıştığım 30 Şarkı Meydan Okumasının 22.sıradaki şarkısına geldik.

24.07.2017 D&R Kitap Alışverişim

Merhabalar Bu sıralarda sevdiğim yazarların kitaplarının tamamlamaya takmış durumdayım. Harlan Coben'de bu yazarlardan biri ve polisiye, macera okumayı seviyorsanız kesinlikle gözü kapalı tavsiye ederim.

04.08.2017 Yver Rocher Alışverişim

Merhabalar Yver Rocher'de indirim vardı. Mağazaya gitme fırsatımız olmadığından işyerimdeki arkadaşımla internet üzerinden sipariş verdik. Ancak bazı ürünleri de internet mağazalarında yoktu. Bu nedenle de yine mağazaya gitmek durumda kaldım. 

Pınar Gencal - Roma Ben Geldim

Merhabalar Çok tatlı bir aşk kitabıyla geldim. Kitabın tanıtımını sosyal medyadan görmüş ve tatlı bir aşk hikayesi olacağını düşünmüştüm. Yanılmamışım. Kitaba bayıldım.

Apartman Sohbetleri 13 Asla Cesaret Edemeyeceğin Bir Şey

Merhabalar Bitmeyen Apartman Sohbetleri yapmışlar ama kararlıyım bitireceğim. 13.sıraya geldik bile. Kaldı 7.

23.08.2017 A101 Kitap Alışverişim

Merhabalar Yine A101 Kitap günleri ve yine huzurlarınızda ben. 

30 Şarkı Meydan Okuması - 21 Adında İsim Geçen Bir Şarkı

Merhabalar 30 Şarkı Meydan Okumasında geldik 21.sıraya.

Bitenler & Çöpe Gidenler 25

Merhabalar O kadar çok ürün bitmiş ki yaz yaz bitmiyor. Bu yazımızda neler bitirmişiz bakalım.

Konya Kirazlıbahçe Dinlenme Tesisleri

Merhabalar Kendimi bildim bileli gezmeyi hep çok seven biri oldum. Günü birlik bile olsa şehir dışına çıkmayı çok severim.  Temmuz ayının sonuna doğru yine kanım kaynadı, kurtlandım ve eşime "hadi Konya'ya gidelim." dediğimde "olur" dedi ve 30 Temmuz sabahı düştük yollara. Bu arada Eskişehir'den araçla yaklaşık 6 saat civarı sürüyor.

30 Şarkı Meydan Okuması 20 - Senin İçin Anlamı Büyük Olan Bir Şarkı

Merhabalar 30 Şarkı Meydan Okuması 20.sıra

12.08.2017 Gratis Oje Alışverişim

Merhabalar Ankara blog yazarları buluşmasından sonra Eskişehir'e dönmek için TCDD Gar'da bekliyorduk. Bu sırada oğlum su almak için Migros olduğunu söyledi. Migros'a giderken tesadüfen Gratis mağazasını gördüm. 

Fatih Murat Arsal - Buz Sıcağı

Merhabalar Yazılmaya başladığını duyduğumdan beri heyecanla beklediğim, sosyal medyada alıntıları paylaşıldıkça içimin eridiği ve kitap çıkar çıkmaz sipariş edip iki gece de bitirdiğim bir kitapla geldim. Tabii ki Fatih Murat Arsal ve Buz Sıcağı.

09.08.2017 Babil.com Kitap Alışverişim

Merhabalar Kitap alışverişi yapmayayım diyorum ama Fatih Murat Arsal Buz Sıcağı kitabının ön siparişe girdiğini gördüğümde resmen çıldırdım. Siparişini ne hızda verdiğimi bilseniz deli dersiniz. O derece gözüm dönmüştü sipariş verirken.

30 Şarkı Meydan Okuması - 19 Sana Yaşamı Düşündüren Bir Şarkı

  Merhabalar 30 Şarkı Meydan okuması ve geldik 19.sıraya. 

Eskişehir Sofra Etli Ekmek & Köfte

Merhabalar Sizlere gezdiğim yerlerden ve tattığım lezzetli yemeklerden bahsedeceğimi söylemiştim ama acı bir gerçeği fark ettim. Bir Eskişehirli olarak neden Eskişehir'le ilgili hiç yazı yazmamışım. (Çok ayıpladım kendimi) Bundan sonra sizlere zaman zaman Eskişehir'e geldiğinizde gezebileceğiniz yerleri içeren yazılar yayınlayacağım. Tabii ki gezerken acıkacağınız için nerelerde uygun fiyatlı, temiz yemek yiyebileceğinizi de söyleyeceğim merak etmeyin. Yalnız yazıya başlamadan önce söyleyeyim; ben öyle her yerde yemek yiyebilen biri değilim. Bu nedenle size bir yer tavsiye ediyorsam gönül rahatlığı ile gidebilirsiniz.  O zaman ilk yazımız olan Sofra Etli Ekmek ve Köfte ile başlayalım.

Ankara Blog Yazarları Buluşması

  Merhabalar 12.08.2017 Cumartesi günü Ankara'da Daha Mutlu Daha İyi Bir Hayat Mümkün  bloğunun sahibi sevgili Yurdagül'ün organizasyonuyla blog yazarları buluşması düzenlendi. Bu buluşmaya Eskişehir'li blog yazarları olarak oğlum ve bende katıldık.

Bitenler & Çöpe Gidenler 24

Merhabalar Biten ürün yazılarımız tüm hızıyla devam ediyor. Bu yazımızda neler varmış bir göz atalım bakalım.

30 Şarkı Meydan Okuması - 18 Doğduğun Yıl Çıkan Bir Şarkı

Merhabalar Azimliyim bu meydan okumayı geçte olsa bitireceğim. 18.sıraya geldik bile. Bakalım şimdi ne varmış?

Blog Yazarları Buluşma Hatırlatması

Merhabalar Daha Mutlu Daha İyi Hayat Mümkün  bloğunun sahibi sevgili Yurdagül Temmuz ayında blog yazarları buluşması düzenleyeceğini duyurmuştu. Çoğu blogger arkadaşımızın tatil zamanlarına denk gelmesi nedeniyle buluşma zamanı 12 Ağustos 2017 cumartesi gününe ertelenmişti ve beklenen gün gelip çattı.

Franz Kafka - Dönüşüm

Merhabalar Bir sabah böcek olarak uyansaydınız ne yapardınız? Franz Kafka'nın dönüşüm kitabı aynen bu şekilde başlıyor. Gregor Samsa korkulu kabuslarından bir sabah böcek olarak uyanır ve bundan sonra da olaylar patlak vermeye başlar.

Apartman Sohbetleri 12 En Maskulen/Feminen Yanın Nedir?

Merhabalar Apartman Sohbetleri 12. soruyla devam ediyoruz. 

Bitenler & Çöpe Gidenler 23

Merhabalar Hadi biraz bitenlerden konuşalım. Üşenip toplu fotoğraflama yapınca elimde bir sürü biten yazısı oldu. Bu yazıda neler bitmiş bakalım.

Fırat Çakır - Ölünceye Kadar Ölümsüzsün

Merhabalar Uzun zaman önce yine A101 kitap alışverişlerimden aldığım bir kitap Ölünceye Kadar Ölümsüzsün. Aslında alırken kitabın içeriği ile çok da ilgilendiğimi söylemem zira A101 kitap günlerinde deyim yerindeyse kapanın elinde kalıyor gibi bir durum söz konusu. Kitap fiyatı da 3,95.-TL olunca genelde tüm kitapları toplamaya çalışıyorum. Ama ne yalan söyleyeyim bu kitabı bu zamana kadar neden okumadım diye kendi kendime kızmadım da değil.

Bitenler & Çöpe Gidenler 22

Merhabalar Sizlere bugün bitenler yazımda bitirdiğim şampuanlarımı bir araya getirdim. Hadi hep birlikte incelemeye başlayalım.

Goji Berry Meyvesi ve Faydaları

  Merhabalar Sağlıklı yaşam sürecine başlayalı 10 ay bitiyor ve bu süreçte 16,50 kg verdim. Tabii zaman zaman benim de yapmış olduğum kaçamaklar oldu. İnkar edemem. Bu zamana kadar sizlerle elimden geldiğince neler yediğimle ilgili sağlıklı tarifler paylaşmaya çalıştım ve paylaşmaya da devam edeceğim.

Ayşenur Kayabaşı - Fotoğraf

Merhabalar Bir adet habersiz çekilen fotoğraf ve sonrasında çorap söküğü gibi gelen talihsiz olaylar. Adından da anlaşılacağı gibi Eylem ve Tolga'nın hikayesi bir fotoğrafla başlıyor. 

30 Şarkı Meydan Okuması 17 - Karaokede Düet Yapabileceğin Bir Şarkı

Merhabalar 30 Şarkı Meydan Okumasında 17. sıraya geldik.

Bitenler & Çöpe Gidenler 21

Merhabalar Uzun zamandır biten ürünlerimi topluyordum. Evde bir dağ haline gelince kategori yaparak fotoğraflayıp boş kutularından kurtuldum. Bakalım neler bitirmişim.

Keşfedilen Bloglar 4

Merhabalar Ağustos ayının ilk gününden hepinize kucak dolusu sevgiler. Geçen ay içinde blog keşif etkinliği başlatmıştım. Katılan herkese öncelikle çok teşekkürler. Sayelerinde yeni blogları da keşfetme fırsatı bulduk.