Ana içeriğe atla

Kayıtlar

Temmuz, 2017 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

30 Şarkı Meydan Okuması - 16 Klasik Müzikten Çok Sevdiğin Bir Şarkı

Merhabalar 30 Şarkı Meydan Okuması ve geldik 16.sıraya.

Hayata Genç Bakış Oğlumun Bloğu Yayında

Merhabalar Bugün sizlere yepyeni bir blog haberi ile geldim. Sevgili oğlumun bloğu  Hayata Genç Bakış

Orhan İnegöl Köfte

+ Merhabalar Ramazan Bayramında iki günlüğüne Yoncalı'ya kaçmıştık. Dönüş yolumuz geldiğimiz yol üzerinden olmuyor. Yoncalı'dan çıktıktan sonra Tavşanlı, Domaniç Ormanları, sonrasında İnegöl, Bozüyük ve Eskişehir oluyor. Bu şekilde dönüş yapmayı çok seviyoruz. Dönüş yolumuzda İnegöl'e uğramamızın ayrı bir de sebebi var. Orhan İnegöl Köfte'ye gidebilmek.

Fatma Erdek - Ben O Değilim

Merhabalar İkizlerle ilgili güzel, komik ve aşk dolu bir macera okumaya hazır mısınız? O zaman buyurun. Karşınızda Arın ve Meriç Soylu.

26.07.2017 A101 Kitap Alışverişim

Merhabalar A101 Mağazalarında yine kitap günleri varsa ve bende bir kitap kurduysam soluğu A101 mağazalarında alırım öyle değil mi?

19.06.2017 Kitapsihirbazı.com Kitap Alışverişim

Merhabalar Kitap alışverişlerim devam ediyor. Bu seferde kitapsihirbazı.com'dan aldığım kitaplarımla geldim.

Ayşegül Kuşçu - Eyvah Boşandım Özgürüm

Merhabalar Bu kitap bana bloğumu ilk açtığım dönemde Az Kitap tarafından hediye olarak gönderilmişti. Geçenlerde köye giderken yanıma kısa bir kitap almak istedim ve gözüme ilişince neden olmasın dedim. Zaten iki saat içinde de bitirmiştim.

30 Şarkı Meydan Okuması 15 - Yeniden Yorumlanan (Cover) Bir Şarkı

Merhabalar 30 Şarkı Meydan Okumasında listenin yarısına geldik. 

10.07.2017 Babil.com Kitap Alışverişim

Merhabalar Tatildeyken piyasaya çıkan kitaplar ve ben dönüşte yine hızımı alamadım. Son sürat kitap alışverişlerime devam ediyorum. 

Cindi Madsen - Aşk Bir Masalmış

Merhabalar Cindi Madsen Aşk Bir Masalmış kitabını çıkar çıkmaz almıştım. Okunmak için çok kitap olunca sırası gelemedi. Kitaplığımı düzenlerken gözüme çarptığında tatilde okunabilecek kafa yormayan kitaplardan da olunca ön sıralara aldım. Zaten 2 gün içerisinde de bitirdim. 

30 Şarkı Meydan Okuması 14 - Düğününde Çalmasını İstediğin Bir Şarkı

Merhabalar 30 Şarkı Meydan Okuması da aynen Apartman Sohbetlerine döndü. Bu yazı dizilerini bir an önce bitirmeliyim. Zira paylaşacak çok konu var.  Sırada 14.şarkımız var.

Apartman Sohbetleri 11 Karşı Cins Karşısında En Çok Utandığın An?

Merhabalar Şu Apartman Sohbetlerini bitireyim de rahat edeyim. Sıra 11.soru var.

Neslihan Yıldız - Mavi'den Çok Seni Sevdim

Merhabalar Temmuz ayının başında bir haftalık tatile gitmiştik ve yanıma 6 tane kitap aldım. Bunlardan 4 tanesini bitirdim. Neslihan Yıldız'ın Mavi'den Çok Seni Sevdim kitabını ise aşırı merak ediyordum. Zira 4.baskısına hazırlanan bir kitap olması dolayısıyla ilgimi çekmişti. Gelin kitabın konusuna bir göz atalım.

Mimlendim ve Mimledim 14 - #Dogamizdavar

Merhabalar O kadar güzel bir mimle geldim ki içim içime sığmıyor. Sevgili  Ece Abla  deli sorular hazırlamış ve bu sorulara cevap vermezsem emin olun çatlarım. Zaten Ece Abla ile aramızda değişik bir çekim var. Bunun farkındayım. Anne-kız gibiyiz. Bu gidişle çok beklemeden Eskişehir'den çıkıp, ayrıntılı sohbet ve tanışma için soluğu yanında alacağım zaman yakındır sanırım.  Ece Ablanın bu mimle ilgili yazısına  buradan  ulaşabilirsiniz. Hadi bakalım. Sorulara geçelim.

Apartman Sohbetleri 10 En Sevdiğin ve Sevmediğin Özelliğin?

Merhabalar Sakız gibi sünen apartman sohbetleri ile devam ediyoruz. Umarım kısa zamanda biter. Sırada 10.sorumuz var.

15.06.2017 Okuoku Kitap Alışverişim

Merhabalar Evden atılmayı garantileme yolunda koşar adım devam ediyorum. Artık aleni aleni kocamın gözüne sokaraktan, hatta ileri dereceye gidip kitapları kendisine taşıtaraktan kitap alışverişime devam ediyorum. Bakalım evden ne zaman atılacağım. Merakla bekliyorum.

Bitenler & Çöpe Gidenler 20

Merhabalar Malum yaz mevsimi. Herkeste Ramazan sonrasında bir tatil telaşı. Biz de bayram sonrasında bir haftalık tatilimizi Antalya'da yapıp geldik. Sizlere tatilde kullandığım ve bitirdiğim ürünleri yorumlayacağım. Hadi başlayalım.

Konuk Yazar Umut Kural - O Gelmiş

Merhabalar Yeni blogger arkadaşlar belki tanımayabilir ama eskiden beri blog yazan arkadaşlar Umut Kural'ı iyi tanır. Kendisi bir süre önce maalesef bloğunu kapattı ve blog dünyasından ayrıldı. 

Blog ve Blogger Keşif Etkinliği 4

Merhabalar Uzun zamandır aklımda olan blog ve blogger keşif etkinliğini şükür yapabilme fırsatı buldum. Etkinliği de yapmayalı bayağı zaman olmuş. Yeni bloglar keşfedebilmek, yeni dünyalara açılabilmek adına bu tür etkinlikler benim için çok önemli.Siz blog yazarı arkadaşlarım için de önemli olduğunu düşünüyorum.  Hadi bakalım o zaman etkinliğime buyurun.

Mimlendim ve Mimledim 13 - Elimin Gitmediği Kitaplar

Merhabalar Elimin Gitmediği Kitaplar mimi başlamış. Beni mimleyen oldu mu bilemiyorum ama bu mimi yapmak istedim. Zira kitaplarla bu kadar içe içe olan biri olarak bu mimi yapmamak olmazdı. Hadi bakalım. Hangi kitaplara elim gitmiyor.

Burcu Büyükyıldız - Bir Günah Gibi

Merhabalar Siz sadece bir anlık gözlere ve sözlere aldanıp birini kaçırmayı aklınıza koyabilir misiniz? Ya da o gözlerden asla vazgeçemeyecek duruma gelebilir misiniz? Sarp Aras için durum aynen bundan ibaretti.

Blog Yazarları Buluşma Duyurusu

Merhabalar Daha Mutlu Daha İyi Bir Hayat Mümkün  bloğunun sahibi sevgili Yurdagül'ün organize ettiği blog yazarları buluşmasını için geri sayım başladı. 

30 Şarkı Meydan Okuması 13 - 80'lerden Favorin Olan Şarkı

Merhabalar 30 Şarkı Meydan Okuması sanırım seneye bu zamanlar biter. Zira bu hızla gidersem 30 şarkıyı ancak o zaman tamamlayabileceğimi düşünüyorum. Neyse geldik 13.sıraya kaldı 17. 

Zeynep Doğan Balcı - Eylül'de Aşk

Merhabalar İnsan hayatında 15 dakikanın önemi nedir? 15 dakika hayata erken başlamak ya da tam tersi geç kalmak. İşte Eylül'ün hayatının değişmesi tam da bu 15 dakikalık zaman dilimine tekabül ediyor.

30 Şarkı Meydan Okuması 12 -Gençliğinden (Ergenliğinden) Bir Şarkı

Merhabalar 30 Şarkı Meydan Okumasında geldik 12.sıraya. 

15.06.2017 Kitapsihirbazı Kitap Alışverişim

Merhabalar Yine kitap, yine kitap. Bu sefer de Kitapsihirbazı.com'dan bir sürü kitap aldım. Fotoğrafta gördükleriniz sadece bir kısmı. Kalan kısmı da sanırım önümüzdeki günlerde gelmiş olur.

24.06.2017 Yver Rocher Alışverişim

Merhabalar Özel günlerin güzel yanlarından biri de hiç kuşkusuz mağazaların birbirleriyle yarışır şekilde yaptıkları indirimler.

Tavşanlı'dan Leblebi Almadan Dönmeyin

Merhabalar Malum bayram tatilinde şehir dışındaydık. Peki dönüş yolunda hemen eve dönmek olur mu hiç? Tabii ki de olmaz. Hele ki bizim gibi gezmeyi seven bir aileyseniz mutlaka bir kaç kapı yaptıktan sonra şehir merkezine "merhaba" dersiniz.

15.06.2017 Babil.com Kitap Alışverişim

Merhabalar Kitap Alışverişim devam ediyor. Sırada babil.com'dan yapmış olduğum kitap alışverişim var.

Mehmet Can Çevir - Bir Acı Bin Bedel

Merhabalar Geçen yıl Eskişehir kitap fuarında Papillon Yayınları tarafından hediye edilen bir kitaptı Mehmet Can Çevir Bir Acı Bin Bedel. 

19.06.2017 D&R Kitap Alışverişim

Merhabalar Size bir sürü kitap alışverişi yazacağımı söylemiştim. Sıra da D&R'in kargo bedava kampanyasıyla aldığım kitapları var.