Ana içeriğe atla

Kayıtlar

Şubat, 2017 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

11.02.2017 Odak Parfümeri Alışverişim

Merhabalar Hadi bakalım "Coştu Bekir, Salavat getir." Uzun bir süre kozmetik almasam yeridir. Resmen coşmuşum. Bir kaç alışveriş yazım daha var sanırım. Onları da yazdıktan sonra kozmetik diyetine girip, geçenlerde de bahsettiğim gibi banyo bakım ürünleri dışında kesinlikle ve kesinlikle kozmetik ürün almayacağım. Bu nedir ya son bir kaç aydır kozmetiğe yatırdığım paralar resmen beni iflasın eşiğine getirmiş, benim haberim olmamış. Neyse neler aldığıma bakalım.

Apartman Sohbetleri 2 Çocukluk Eğlencen Neydi?

Merhabalar Apartman sohbetlerimizin 2. sorusuyla kaldığımız yerden devam ediyoruz. Bu soruları okudukça çocukluğuma dair o kadar çok anıya gittim ki, her şeyi anlatasım, sizlerle paylaşasım var. Hadi bakalım 2.soru neymiş? Ben neler anlatmışım. 

21.01.2017 Gratis Alışverişim

Merhabalar Kendimi kaybettiğim gündeki alışverişimden devam edelim. Sırada Gratis mağazası alışverişim var. Bunlar benim ihtiyacım olan ürünlerden oluşuyor. Bu nedenle bu alışverişim diğeri gibi gereksiz değil. Hadi başlayalım.

4.CNR İstanbul Uluslararası Kitap Fuarı 24 Şubat - 05 Mart 2017

Merhabalar Bugün ziyaretçileriyle buluşan taptaze dumanı üstünde bir fuar haberiyle sizlerleyim. Her ne kadar yine İstanbullu kitap dostlarının yararlanacağı bir duyuru olsa da, ne yapalım gidecek olanlara azıcık katkımız olursa mutlu oluruz. Gelelim fuar detaylarına...

Apartman Sohbetleri 1 Nasıl Bir Apartmanda Büyüdün?

Merhabalar İlham Kedisinin Günlüğü  blog sahibini tebrik ederek yazıma başlamak istiyorum zira kendisi o kadar güzel bir etkinliğe imza atmış ki, kendimi bu etkinlik sorularına farkında olmadan cevap verirken buldum ve bloğumda kalıcılığını sağlamak istedim. Sizlerde İlham Kedisinin Günlüğünde başlatılan apartman sohbetleri yazı dizisinin başlama yazısını okumak isterseniz  buradan  yazıya ulaşabilirsiniz.

21.01.2017 Ömür Parfümeri Alışverişim

Merhabalar Kendimi alışverişe adadığım ve neden bu kadar çok kendimi kaptırdığımı bilmediğim bir gün Ömür Parfümeri mağazasını resmen talan ettim. Amacım neydi? Neden bu kadar kozmetik malzemesi aldım? bilmiyorum. Bundan sonra bir kaç kozmetik yazım daha var. Anlayacağınız sadece bu kadarla kalmadım ve eşim beni kapının önüne koysa haklıdır. Neyse konumuza dönelim. Bana göre şampuan,Golden Rose kalıcı ruj ve fondöten fırçası dışındakiler yedek olarak alındı ve bekleyebilirdi. Neyse alınmış alınmıştır diyoruz ve neler aldığımıza bakmaya başlıyoruz.

3.Karadeniz Kitap Fuarı 21 - 26 Şubat 2017

Merhabalar Bugün ziyaretçilerine kapılarını açan, Karadenizli dostların merak ve heyecanla beklediği bir fuar haberi ile geldim. Karadeniz Bölgesinde bu yıl 3.sü düzenlenecek Karadeniz kitap fuarı.

Yeni Yıl Hediyelerimiz

Merhabalar Yoğunluktan dolayı arada derede kaynayan bir yazıyla sizlerle birlikteyim. Zira yeni yıl geçeli iki ay bitiyor, üstüne neredeyse 2018 yılı gelecek ancak ben yeni yıl hediye yazısını sizlere yazmayı unutmuşum. Bu nedenle de ancak paylaşıyorum. Hadi bakalım oğlumla bana ne hediyeler gelmiş :)))

21.01.2017 Aktar Alışverişim

Merhabalar Yaklaşık 20 yıldır gittiğim bir aktarım var. Ne eksiğim varsa yazarım ve yüksek ölçü de de buradan almaya çalışırım. Zira hem fiyat olarak daha uygun oluyor. Hem de güvenilir ve tanıdık insanlarla alışverişin keyfi bir başka oluyor. Bu sefer aslında sadece Koğuk Macunu almak için geldiğim bu dükkanı resmen talan ettim. Fotoğrafta koymayı unuttuğum çok acı pul biber ve yeşil çay var.  Hadi bakalım neler almışım? Neden almışım?

Beyda'nın Kitaplığı 2 Yaşında

Merhabalar Zaman ne çabuk geçiyor değil mi? Dün gibi hatırladığımız şeylerin üstünden bir bakmışsınız yıllar geçmiş. Hepsi birer anı olarak kalmış. 

14 Şubat Sevgililer Günü Saçmalığı

Merhabalar Başlığı okuduğunuzda yanlış mı okudum diye bir hissiyata kapılmayın zira doğru okudunuz.

3.Üsküdar Kitap Fuarı 11-19 Şubat 2017

Merhabalar Son zamanlarda kitaplara maalesef çok vakit ayıramadım ama sizlere fuar haberlerini vermeye devam ediyorum. Bugünkü haberimiz Üsküdar ve İstanbulluları daha bir sevindirici türden. Her defasında bahsettiğim İstanbulluları kıskanma meseleme hiç girmiyorum. (Ben fesat değilim) Yine bizim şehirde fuar yok. Ne acı.. Neyse gelelim fuar detaylarına.

Mimlendim ve Mimledim 8

Merhabalar Mcdrgnblggr  bir mim daveti göndermiş. Çok teşekkür ediyorum kendisine. O zaman hemen sorulara geçelim. Bakalım neler sormuş? Ben ne cevaplar vermişim? Hadi o zaman başlayalım.

Mimlendim ve Mimledim 7

Merhabalar Ilgın'ın Renkli Dünyası  bloğunda okuduğum bir mim yazısına cevap vermek istiyorum. Hadi bakalım ne cevaplar vermişim.

Mim - Reklamlardaki Gibi Olmayan Şeyler

Merhabalar Simli Nane'nin Güncesi bloğunda okuduğum bir mim vardı ben de bu mimi yanıtlamak istedim. Acayip tilt, tilk vs. vs. vs. artık ne kadar uyuz olunabilecek şey varsa olduğum bir reklam yorumuyla sizlerleyim.

Fırın Karnabahar

Merhabalar Hazır sağlıklı beslenme sürecimden bahsetmeye başlamışken devam edeyim dedim ve sizlere karnabahar kızartması tadında ama tamamen sağlıklı bir tarif vermek istedim.

Dukan Ekmeği

Merhabalar Buralardan biraz uzak kaldım. Malum 15 tatildi ve bizde ailecek her sene olduğu gibi termal turizm tatilimize gittik. Bu bizim aslında mecburi tatilimizde diyebilirim. Zira böbreklerimde oluşan taşlardan dolayı (çok su içtiğimden kuma çeviriyor) her sene termal tatile gitmem gerekiyor. Yoksa ağrısı çekilmez bir hal alıyor. Eşimde işi dolayısıyla bedenen çalıştığından termal bizim için kaçınılmaz oluyor.