Ana içeriğe atla

Yver Rocher Ekim Alışverişim 2


Merhabalar

Ekim ayında bir Yver Rocher alışverişi daha yapmıştım. Bakalım neler almışım?



Bu ürün internet alışverişime hediye olarak geldi. Alışverişi arkadaşımla ortak yapmıştık. Kendisi vücut sütü kullanmadığı için bana verdi. Kışın yaklaştığı günlerde gelen bu hediye çok güzeldi. Hemde tam boy ürün. Kokusunu sevdim. İçeriğinde organik vanilya ve karite özü var. Vaadleri arasında cilde kaybettiği nemi kazandırmak ve yağlı his bırakmadan nemlendirmek var. Ayrıntılı yazısını bitenlerde yazacağım.




Yver Rocher Gözenekleri Derinlemesine Arındıran Temizleme Jeli. Karma cilt tipine uygun yüz yıkama jeli arayışındaydım. Yver Rocher'ın yüz temizleme jelini aldım. Özellikle büyük boyunu almadım. Eğer memnun kalırsam büyük boy tercih ederim. İçeriğinde baikal tozu bulunuyor. Vaadleri arasında cildi sebum fazlasından arındırmak, ciltteki yağ fazlasını temizlemek, gözenekleri kirden arındırmak ve cildi kurutmadan matlık sağlamak var. 



Yver Rocher Nemlendrici Peeling. Bu üründen daha önceki alışverişlerimde hediye verilmişti. Yine alışverişim sırasında hediye olarak verildi. Bu ürünü fena bulmadım ama net bir şey söylemek için erken. Bitenlerde ayrıntılı yazacağım.



Yver Rocher Soğuğa Karşı Onarıcı El Kremi Eskişehir'de yaz-kış yoğun el kremi kullanmanız gerek. Hele ki kışın daha da yoğun kremlere ihtiyaç duyuyoruz. Eskişehir ayazı malum. Bu kremi gündüz değilde özellikle gece bakım yapması açısından aldım. Yatmadan önce yoğun krem uygulamayı seviyorum. Ertesi güne elleri mükemmel hazırlıyor. İçeriğinde organik amika ve karite yağı var. Vaadleri arasında soğuktan yıpranan ve çatlayan elleri onarmak, beslemek ve yeniden yapılandırmak var. 



Yver Rocher Monoi EDT. Bu parfümün kokusunu çok sevdim. İndirim hakkım olduğundan yeniden sepete ekledim. Kış için ideal bir koku olduğunu düşünüyorum. Yeniden indirimli bulursam yine alırım.


Bu alışverişerimde de %30 indirim oranım vardı ve hediyelerimi çok sevdim. Şu dönemde yine indirimler varmış. Yver Rocher kartı olanlar mağazalardan sorgulatabilirler.

Yeni yazımda görüşmek üzere. Kendinize iyi bakın. Soğuk havalarda sağlığınıza dikkat edin. Gülümseyin.

Hoşçakalın.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Kadir İnanır Kimdir?

 

Kolay Kredi Veren Bankalar

 

Ege Soley - Pazartesi Mektupları Kitap Alıntısı

 

6 Mantı

 

25 Mart 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Borsada Kredili İşlem Nedir?

 

Sait Faik Abasıyanık - Karlı Hava