Ana içeriğe atla

Kayıtlar

Temmuz, 2016 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Bitenler - Çöpe Gidenler 2

Merhabalar Evim çöpe eve dönüşmek üzere ama vakitsizlikten bir türlü fotoğraflarını çekip biten ürünleri atamadım. Fakat bir yerden başlamak gerekiyor diye düşünerek biten ve çöpe giden ürünlerin fotoğraflarını çekerek bloğuma koymaya başlıyorum. Yoksa ev hakikaten belediye istilasına uğrayacak. (Tabii önce eşimin hışmına uğramazsam)  

Mehtap Soyuduru Çiçek - Yolcu

Merhabalar Mehtap Soyuduru Çiçek kitabıyla tanışmam A101 Kitap Alışverişlerine dayanıyor. Kitaplara ulaşma maceramı da buradan  okuyabilirsiniz. Tatil' de elimdeki son kitabı da bitirdikten sonra (ki 3 tane kitap okudum Yolcu başladığım 4.kitaptı.) Yolcu isminden dolayı başladığım ve başladığım andan itibaren de elimden bırakamadığım bir kitap oldu.

Ayşegül Çiçekoğlu - Tutkunun Savaşı

Merhabalar Ramazan ayı içerisinde okuyup bir solukta bitirdiğim ancak yorumlamaya fırsat bulamadığım bir kitap Ayşegül Çiçekoğlu'nun Tutkunun Savaşı kitabı.

21.07.2016 A101 Kitap Alışverişlerim

Merhabalar O kadar çok yazı yazdım ki bu konuda artık bilmeyen kalmamıştır sanırım. Ben dün yine A101 mağazalarındaydım. Bu sefer dünya klasikleri 3,95.-TL'den satışa sunulmuştu.

16.07.2016 Migros Kitap Alışverişlerim

Merhabalar Otelden çıkışımızın ardından Side'de gezmeye başladık. Her ne kadar araçta klima olsa da Antalya sıcağında yine de bunaltıcı oluyordu.

14.07.2016 A101 Kitap Alışverişlerim

Merhabalar Bloğuma yazı yazmayalı uzun zaman oldu. Bayram tatili ve akabinde senelik izin kullanmam nedeniyle bloğuma gereken özeni maalesef gösteremedim. Fakat her ne kadar buralarda olmasam bile çokça kitap okudum. (Okuduğum tüm kitaplar bir aksilik olmazsa bu hafta sonuna kadar sizlerle buluşacak.) Kitap alışverişi yaptım. Gezdim.Dinlendim. 

Aylem Güngördü - Az Mantıklı Konuş

Merhabalar Eskişehir Kitap Fuarı'nda stantları gezerken Papillon Yayınları tarafından hediye edilen, ancak yoğunluk nedeniyle okumaya fırsat bulamadığım, fakat çok merak ettiğim kitabı sonunda okumayı başarabildim.

02.07.2016 Ömür Parfümeri Alışverişlerim

Merhabalar Her Türk Kadını gibi bende bayram öncesi kendimi maalesef alışveriş mağazalarına atanlardandım. Maalesef diyorum çünkü bayram öncesi mağazaların doluluk oranını anlatmaya gerek yoktur sanırım.

Ramazan Bayramınız Kutlu Olsun

Merhabalar Her ne kadar bayram yoğunluğu nedeniyle geç kalmış olsam da, hepinizin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.