Ana içeriğe atla

Kayıtlar

Ekim, 2015 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

29 Ekim Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun

Merhabalar Cumhuriyet Bayramı kutlamalarımızın 92.yılında hepimizin bayramı ve doğum günümüz kutlu olsun. Yüce Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ümüzün kurduğu Cumhuriyetimizin daha nice 92 yıllar görmesi dileklerimizle.  Ne Mutlu Türküm Diyene

Işıl'ca - Bekir Kitap Tanıtımı

Işıl Hanım'ı tanımam Duygu sayesinde oldu. Allah'ım o nasıl bir kitaptır ki Sado'ya resmen aşık oldum. (Aman eşim duymasın :))

Özlem Türk - Annemin Gelini Olur Musun 2 Kitap Tanıtımı

Merhabalar Bugün sizlere 06.11.2015 tarihinde raflarda yerini alacak olan bir serinin devam kitabını tanıtacağım. 

Müjde Aklanoğlu - Rüyalar Gerçek Olsa ve Rüyalar Gerçek Oldu Kitap Tanıtımı

Merhabalar Facebook sayfamda öylesine gezinirken bir gün Müjde Aklanoğlu adında daha önceden beğenmiş olduğum bir sayfa da Rüyalar Gerçek Olsa isimli bir hikaye yayınlandığını gördüm.

E L James - Grey

Merhabalar Malumunuz internette satış rekorları kıran bir elli ton serisi. Bunun akabinde çekilen filmleri ve herkesin dilinden düşüremediği Christian Grey. 

Kristin Hannah - Ay Bahçesi Kitap Tanıtımı

Merhabalar Beni tanıyanlar bilirler koyu bir Kristin Hannah okuyucusuyumdur. Kitaplarını kaçırmadan alırım.

Kütüphane Günlükleri - Çocuk Kitapları

Merhabalar keyifli pazarlar Bu haftaki kütüphane yolculuğumuzda sizlere oğlumun almış olduğu kitapları tanıtmak istiyorum.

Sarah Jio - Yeşil Deniz Kabuğu Kitap Tanıtımı

Merhabalar Sizlere bugün 07.11.2015 tarihinde satışa sunulacak olan Sarah Jio'nun Yeşil Deniz Kabuğu isimli kitabını tanıtmak istiyorum.

Robert Dugoni - Kardeşimin Mezarı Kitap Tanıtımı

Merhabalar Sizlere yarın Altın Kitaplar'dan piyasaya çıkacak yeni bir kitaptan bahsetmek istiyorum. Robert Dugoni ve Kardeşimin Mezarı. 

David Levithan - Her gün Kütüphane Günlükleri

Merhabalar Malum kış aylarına girmeye hazırlandığımız şu günler de hepimiz yeniden kitaplarımıza ve okuma alışkanlıklarımıza geri dönmeye başladık. Öyle ki biz de oğlumla birlikte yine kütüphanelerin yollarındayız.

Afra İrem Duman - Efgan Kitap Tanıtımı

Merhabalar Kitap tanıtımlarımın başladığı ilk günde sizlere yakın zaman içinde facebook sayfamızda yarışması biten Afra İrem Duman'ın Efgan kitabını tanıtmak istiyorum. 

Yeni bir blog

Merhabalar Uzun zamandan beri bloğumla ilgili bir çok mesaj alıyorum. Öncelikle bunun için hepinize çok teşekkür ederim. Gelen bu mesajlara istinaden artık bloğumda yaptığım kitap alışverişlerinden, kütüphane günlüklerimden ve okuyacağım kitaplardan da bahsetmeye karar verdim. 

Burçin Çelik - 30 Yaşındaysanız Hayat Gerçekten Zor

Hayatını kocasına adamış bir eş olan Nazlı benim kocam beni aldatmaz dediğinde kocasını mükemmel bir sarışınla kendi yatağında basmıştır.

Maya Banks - Sıcak / Nefes Nefese Üçlemesi 1

Gabe , Jace ve Ash üniversite de tanışmış ve okul bittikten sonra da birbirlerinin ayrılmaz parçası olmuş üç arkadaştır.

Müjde Aklanoğlu - Baksana Talihe

Müjde Aklanoğlu'nun Talih serisinin ikinci kitabı olan Baksana Talih kitabıyla sizlerleyim.

Kahraman Araz - Aşk Bismillah

Kahraman Araz ile tanışmam yayın evinin kitabını yarışma sonucunda bize hediye olarak göndermesi vesilesiyle oldu.

Müjde Aklanoğlu - Kör Talih

Arda Mertoğlu; sarsılmaz, yıkılmaz her şeyin enleri onda toplanmış karizmanın tavan yaptığı bir CEO'dur.