Ana içeriğe atla

Bitenler & Çöpe Gidenler 31

Merhabalar

Biten ürünlerimiz yine birikti. Bakalım bu sefer neler bitmiş? Memnuniyet dereceleri neymiş?

Nivea Soft Nemlendirici Bakım Kremi . Bu ürünü işyerimde kullanmak için aldım. Üründen memnun kaldım. Hemen emiliyor ve elde yağlı bir his bırakmıyor. Sürekli klavye ve kalemle haşır neşir olan biri olarak bir sıkıntı yaşamadım. İndirimde denk gelirsem yeniden alınabilir.


Deborah 5 In 1 BB Cream. Özellikle yaz döneminde tercih ettiğim bir ürün. Kış döneminde almıyorum. Yaza çıkarken yeniden alabilirim.


Nivea Essential Care Dudak Balmını sevdim ama bu sefer nedense erimiş. Ürünü maalesef bitmeden atmak zorunda kaldım. 


Oriflame Swedish Spa Body Scrub. Her ne kadar vücut için dese de; ben bu ürünü el peelingi olarak kullandım ve memnun da kaldım. Vücut peelingi olarak denemedim. Zaten vücut için öyle ayrıntılı olarak peeling vs. yapamam sıkıntı gelir. 


Splat Extreme White diş macunu. Bu ürünün sevenlerinin çok olduğu kadar, sevmeyenleri de çok fazla. Ben çok memnun kaldığımı söyleyemem. Extra beyazlık vaadi var ama ben öyle bir görüntü maalesef yakalayamadım. Bir daha alacağım bir ürün değil.


Bu diş fırçası Gratis'te kasa arkası indirimiyle aldığım bir üründü. Sıradan bir diş fırçası. Yeniden almam.

Yeni yazılarımda görüşene dek, kendinize iyi davranın. Hayat kısa. Yaşamdan zevk alın. Hep gülümseyin.

Hoşçakalın.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Nil Karaibrahimgil - Ben Aptal Mıyım?

 

Beyza Alkoç - 3391 Kilometre

Merhabalar Beyza Alkoç'un 3391 kilometre kitabını ilk çıktığı zaman görmüştüm ama açıkçası almakla almamak arasında kalmıştım. Kitap hediyeleşme etkinliği sayesinde okuma fırsatı bulduğum kitaba tek kelimeyle bayıldım. 

Cahit Sıtkı Tarancı - Kırık Bir Aşk Hikayesi

Cahit Sıtkı Tarancı'nın meşhur bir şiiri var, " Abbas" adında.

Fatih Murat Arsal - İki Mükemmel Hata

Merhabalar Uzun zamandır sizlere kitap yorumu yaz(a)mıyorum zira bu sıralar yorum yazmak için maalesef kafamı toparlayamıyorum. Hoş bir aydan fazladır kitap kapağı da açamadım. Kitap okumadan uyumayan ben; son zamanlarda kitaplara dokunamadım bile. Fakat okuduğum kitaplara ve yazarlara da haksızlık da etmek istemiyorum. Zira beğendiğim kitapların yorumsuz durmalarına maalesef gönlüm razı gelmiyor. Çıktığı ilk anda alıp okuduğum, ancak yorum giremediğim bir kitap İki Mükemmel Hata. O zaman başlayalım.

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Formasyon Analizi Nedir?

 

Kademe Analizi Nedir?

 

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) ve Risk Bildirim Formu