Ana içeriğe atla

2.Eskişehir Kitap Fuarı Kitap Alışverişim

Merhabalar

Bugün sizlere 2.Eskişehir kitap fuarından yapmış olduğum kitap alışverişimi aktarmak istiyorum. Bana göre çok kârlı bir alışveriş oldu. O zaman beraber bakalım neler almışım?
Nemesis ve Nora Yayınları standından Sarah Maclean kitaplarını set olarak aldım. Uzun zamandır alınacaklar listemdeydi ve bu seriyi merak ediyordum. Bir Çapkını Baştan Çıkarmanın Dokuz Yolu, Bir Dükü Dize Getirmenin On Yolu ve Bir Dükün Kalbini Titretecek On Bir Skandal.Bu üç kitaba toplamda 35,00.-TL ödedim. 

Martı Yayınları standından David Baldacci Asıl Gerçek, Cehennem Köşesi ve Jeff Abbott Kuşku kitaplarını tanesini 5,00.-TL'den aldım. Fiyatı gerçekten çok uygundu.

Melike Melis'in Uçurum ve Kibele Uzaklardan Gelen Kadın kitaplarına da toplamda 15,00.-TL ödedim. 

Yeni yazılarımda görüşene dek, bugün pazartesi herkese mutlu bir hafta olsun diliyorum. Hayatı kaçırmayın. Yaşadığımız günün tekrarı yok. Mutlu olun.

Hoşçakalın.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Kadir İnanır Kimdir?

 

Kolay Kredi Veren Bankalar

 

Ege Soley - Pazartesi Mektupları Kitap Alıntısı

 

25 Mart 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Aşkın Nur Yengi - Haberci

 

6 Mantı

 

Borsada Kredili İşlem Nedir?