Ana içeriğe atla

Aliexpress Alışverişim 4

Merhabalar

Aliexpress alışverişlerim peyder pey gelmeye devam ediyor. Neler gelmiş? Hep beraber bakalım.
Daha önceki alışverişlerimde topuz süngerinin en büyük boyunu almıştım ve memnun kalmıştım. Ancak sünger çok büyük olduğundan günlük kullanımda biraz düğün topuzu gibi duruyordu ve bu süngerin küçük ve orta boyunu da almak istedim. Gelen ürünler gayet güzel paketlenmişti ve kısa zamanda elime ulaştı. Saçlarım uzun olduğundan küçük boyu biraz küçük oldu. Saçlarımı kestirdiğimde daha rahat kullanabilirim.Orta boyu ise tam saçıma uygun oldu. 
Küçük boy fiyat : 0,27.- $ 1,03.-TL
Orta Boy fiyat : 0,36.-$ 1,37.-TL

Türkiye'de eczanelerde satılan ilaç kutularının en uyduruk olanına 10,00.-TL gibi bir fiyat istenmesine aklım almıyor doğrusu. Altı üstü plastik bir kutu. O kadar para vermemek adına Aliexpress'ten sipariş verdim. Hatta fotoğrafta görünmüyor ancak 3 tane sipariş verdim. Birini babama, diğerini de işyerimde yemek yapan ablaya aldım. 3. sünü ise eşim çantasında ilaçlarını rahatlıkla taşısın diye aldım. Kullanışı ise gayet güzel. Ürünü kullanmadan önce dezenfekte ettim. Fiyatı : 0,50.-$ 1,90.-TL

Bu seferlik gelen ürünler bu kadardı. Bakalım yeni siparişlerden neler çıkacak?

Yeni yazılarımda görüşmek üzere. Kitapsız kalmayın. Hoşçakalın.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Kadir İnanır Kimdir?

 

Kolay Kredi Veren Bankalar

 

Ege Soley - Pazartesi Mektupları Kitap Alıntısı

 

25 Mart 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Aşkın Nur Yengi - Haberci

 

6 Mantı

 

Borsada Kredili İşlem Nedir?