Ana içeriğe atla

28.06.2017 A101 Kitap Alışverişim

Merhabalar

Dün akşam iş çıkışında aklıma A101 Markete gelecek kitaplar geldi. Dedim "Beyda şansını dene. Belki raflara koymuşlardır." İşten eve dönüş yolumda bir şubesi var. İstikamet market.

Markette uzunca bir süre bakındıktan sonra raflarda kitapları göremedim. Görevli kasiyer arkadaşa perşembe günü gelecek kitapları sorduğumda "yarın raflarda olur" cevabını verdi. Kendisine çalıştığımı ve bir kolaylık sağlayıp sağlayamayacaklarını sordum. Zaten akşam saatleri olduğundan ve mağazanın da kapanmasına az zaman kaldığından olsa gerek; Üstü olduğunu düşündüğüm kişiyle telefon görüşmesinin ardından sağ olsunlar beni bu güzel kitaplara kavuşturdular. Kendilerine buradan bir kez daha sonsuz teşekkürler.

Kitapların ücretini ödedikten sonra kasiyer arkadaşla kitaplar üzerine konuşmaya başladık. Sohbet çok güzel ilerlerken yanı başında duran, kendisi gibi tatlı bir İngilizce öğretmeniyle de tanışmama vesile oldu. Bloğum olduğunu söylediğimde hemen intagram hesaplarımız üzerinden takipleşmeye başladık ve ben günüme iki yeni insan daha katarak devam ettim. Mağazaya gidişim kitap içindi belki ama; iki şeker insan tanımak daha güzeldi. Umarım zaman zaman görüşmek için fırsat yaratabiliriz.

Kitapların hepsi alınacak ve okunacak listemde olan kitaplardandı. Bu nedenle hepsini aldım. Kitapların fiyatı: 3,95.-TL ve toplamda 15,80.-TL ödedim.

Bugün A101 mağazalarında bu kitapları bulabilirsiniz. 

Hepinizin gününü aydınlatan güzel insanlar olsun ve hayatınıza her geçen gün bir insan daha katarak devam edin. 

Sevgiler. Hoşçakalın.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Beyza Alkoç - 3391 Kilometre

Merhabalar Beyza Alkoç'un 3391 kilometre kitabını ilk çıktığı zaman görmüştüm ama açıkçası almakla almamak arasında kalmıştım. Kitap hediyeleşme etkinliği sayesinde okuma fırsatı bulduğum kitaba tek kelimeyle bayıldım. 

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Smilodon (Kılıç Dişli Kaplan) Hakkında Bilinmeyenler

Herkese Merhaba  Bugün sizlere Smilodon'dan (Kılıç Dişli Kaplan) bahsedeceğim. 

Fatih Murat Arsal - Ödünç Aşk

Merhabalar Fatih Murat Arsal'ın kalemini sevdiğimi bilmeyen kalmadı sanırım.

Uğruna İnsanların İntihar Ettiği İran Şahının En Sevdiği Karısı Anis-el Doleh

Merhabalar Son zamanlarda sosyal medyada sıklıkla karşılaştığım bir haber, aslında güzellik kavramımızı sorgulamama neden oldu.

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Samed Behrengi - Bir Şeftali Bin Şeftali

Herkese merhaba Kısa zaman önce bitirdiğim bir kitap Bir Şeftali,Bin Şeftali. Bir gün annesinin dalında büyümekte olan bir şeftalinin hikayesi bu. Bu şeftali büyüyünce sahibi tarafından köye satılmaya götürülür.

Fatih Murat ARSAL - Yalnız Gözlerin İçin

Merhabalar Fatih Murat Arsal ile tanışmam Anlaşma romanına dayanır ancak yorumlamak için öncelikle Yalnız Gözlerin için kitabından başlamak istedim.

Yeşil Yol