Ana içeriğe atla

Bitenler - Çöpe Gidenler 7


 
Merhabalar

Fotoğraflarını çektiğim ürünleri hemen çöpe gönderip, sizlere acil tarafından yazılarımı yazmaya devam ediyorum. Aynı zamanda da evimde temizlenmeye devam ediyor. Yoksa gerçekten eşimle kötü şeyler olacak. (Kendisi bu bitenlerin atılmaması yüzünden cinnetin eşiğinde zile bastı kapının açılmasını bekliyor.)


Hunca Care Laurel Garlic Defne ve Sarımsaklı saç kremini şampuanıyla birlikte kullandım. Şampuanı henüz bitmemiş olmasına rağmen saç kremi bitti. Ürünün doğal olmasını sevdim ancak saçlarımı yumuşatma ve tarama konusunda yardımcı olmasını maalesef yeterli bulmadım. Boyalı saçlara çok da uygun olduğunu düşünmüyorum. Bir alana bir bedava haliyle aldığımdan bir şişesi daha elimde mevcut. Ancak yeniden almayacağım. 


Avon Senses Ocean Surge erkek duş jeli. Erkek parfüm ve duş jellerinin kokularını sevdiğimden eşimin kullandığı bu ürünü denedim. Kalıcılık konusunda biraz daha iyiydi. Vücutta en azından bir süre kokusunu hissediyorsunuz. İlerde belki eşime yeniden alabilirim.


Avon Little Black Dress vücut spreyi kokusunu çok beğenerek aldığım halde maalesef tenime gitmedi.Bu nedenle bende atmak yerine banyo parfümü olarak kullandım. Yeniden alınmayacak.

Bugünlük benden bu kadar. Hepinize bol okumalı ve bakımlı günler dilerim.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Kadir İnanır Kimdir?

 

Kolay Kredi Veren Bankalar

 

Ege Soley - Pazartesi Mektupları Kitap Alıntısı

 

25 Mart 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Aşkın Nur Yengi - Haberci

 

6 Mantı

 

Borsada Kredili İşlem Nedir?